Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Erectieproblemen Artikelenblog

Oorzaken en symptomen van erectiestoornissen en problemen bij mannen

Een erectiestoornis is het laatste waar je als man op zit te wachten. En, he, laten we eerlijk zijn, er rust nogal een taboe op. Hier wordt soms ook naar verwezen als impotentie of erectiele dysfunctie. Er is sprake van impotentie als je niet of nauwelijks een hard-on kunt krijgen. Deze stoornissen komen zeer vaak voor binnen alle leeftijdsgroepen.

Te snel klaarkomen, hoe voorkom je als man een vroegtijdige ejaculatie

We kunnen spreken van een vroegtijdige zaadlozing wanneer dit sneller gebeurt dan je zou willen. De officiële term voor vroegtijdig klaarkomen is 'ejaculatie praecox'. mannen die last hebben van dit verschijnsel maken meestal mee dat binnen een minuut nadat hij zijn partner heeft gepenetreerd, al klaarkomt. Het kan zelfs gebeuren dat er sperma opduikt zonder dat dit gepaard gaat met een orgasme.

Hoe je voor een erectie kunt trainen: Kegel oefeningen voor de man

Je kunt door middel van penis scholing jouw erectie trainen. Er zijn mannen die kegel oefeningen toepassen voordat ze kiezen voor het gebruik van pilletjes zoals Viagra of Kamagra. Veel vrouwen doen kegel oefeningen om de bekkenbodem spieren te trainen. Kegel opgaves zorgen er voor dat de seksspier getraind wordt, hierdoor zal ze langer aan een vrijpartij mee kunnen doen voordat het zeer gaat doen en kan ze door middel van de bekkenbodem spieren jouw willy extra genot geven.

Tot welke leeftijd kan je seks hebben? Seksueel actief op oudere leeftijd

Uit recent onderzoek is naar voren gekomen dat 83% onder de mannelijke bevolking en onder de vrouwen van 55 tot 79 jaar een actief seksleven en intimiteit hoog in het vaandel hebben staan en seks belangrijk vinden. In tegenstelling tot wat veel mensen verwachten, hechten ouderen dus zeker wel waarde aan intieme activiteiten tussen de lakens. 

Erogene zones: Dit zijn de gevoeligste plekken van het mannelijk lichaam

Erogene zones worden ook wel gevoelige plekken genoemd. Dit zijn onderdelen of gebieden op het lichaam van zowel een man als vrouw die bij aanraking lust en zin kunnen aanwakkeren. Per persoon verschillen deze zones, iedereen heeft zo een eigen voorkeur. Voorbeelden van erogene zones zijn de streken rondom de geslachtsdelen maar ook de liezen zijn vaak zeer gevoelig.

De ziekte van Peyronie; symptonen, behandeling en genezen

De ziekte van peyronie is eigenlijk meer een ongemak dan een ziekte. Het probleem van Peyronie is geen nieuw probleem. La Peyronie was hofarts ten tijde van de Zonnekoning ( Lodewijk XIV). Denk je dat je de ziekte van Peyronie hebt? Hieronder kijken we naar de symptomen, behandeling en hoe deze kwaal genezen kan worden.

Wat is een normale penis lengte: de gemiddelde penislengte van een man

Het is de illusie van elke man, hoe groter mijn gereedschap, hoe hoger mijn status en hoe beter mijn prestaties in bed zullen zijn. Maar is dit wel zo? Een analyse getoond in het 'journal of sex research' is hier wat verder op ingedoken. Hier kwamen ze erachter dat bij 2770 mannen die ze hebben onderzocht, het onderscheid in hoe lang hij was bij relatief korte en relatief grote piemels en erecte staat veel korter was

Wat te doen bij pijn in de baarmoeder of buikpijn na de seks en een orgasme

Er zijn weinig dingen die aangenamer zijn dan de liefde bedrijven met je partner en samen tot een hoogtepunt komen. Jullie bevinden je in de zevend hemel na een intense intieme sessie. Maar wat nou als een van jullie niet kan nagenieten? Over de minder zonnige kant van wippen, zoals een aantal 'droge' maanden, reppen we liever niet. Het kan voorkomen, vooral bij vrouwen, dat er hevige buikpijn opdoet na een orgasme.

Hoog libido, laag libido. Over vrouwen en seksualiteit (op leeftijd)

Hoe jong of oud je ook bent, je zult niet altijd zin voor tien hebben. Is het alweer even geleden dat jij in doggy style of met gespreide benen samen met je man bezig was. Dit kan aan je leeftijd liggen. Heus, soms kan zin gemaakt worden, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Je warme bed ligt als een wolk, je bent moe na een lange dag, je wilt het liefst nog even je serie afkijken en morgen moet je weer vroeg uit de veren.

Sterilisatie bij mannen, sex na de sterilisatie en wat zijn de bijwerkingen

Mannelijke sterilisatie, ofwel, vasectomie, zorgt dat de man geen zaad meer kan lozen. Als je dus zorgeloos wilt kunnen vrijen en geen verdere kinderwens hebt, kan dit wellicht een oplossing voor jou zijn. Sterilisatie is een relatief snelle, veilige en betrouwbare ingreep. Na een vasectomie hoef je nooit meer na te denken over condooms of gebruik van andere anticonceptie. Pluspunt: sterilisatie heeft 0% invloed op jouw libido en lust, en dus je seksleven.

Werkt een penispomp echt: het gebruik en werking van een penispomp

De erectiepomp wordt in de wereld van de seksspeeltjes en medicatie vaak belachelijk gemaakt. Maar is dit wel terecht? Wat doet een penispomp? De pomp is een (vaak) doorzichtige buis die over de piemel wordt geschoven. Hierna trek je de lucht uit de cilinder met een pompje. Er ontstaat nu een vacuüm in de buis, hierdoor zal het lichaam extra bloed naar de penis sturen!

Wat te doen bij het vinden van bloed bij de zaadlozing of in onderbroek

Om je gelijk gerust te stellen, je bent niet de enige. Zo’n 15% van mannen heeft wel eens bloed in zijn sperma gevonden. Vaak is dit eenmalig, soms komt het wat vaker voor. Het is een veelgehoorde klacht, maar niet iets om bang voor te zijn. Indien het wat vaker voorkomt, kan het af en toe weer opdoen. Meestal ‘groei’ je er overheen en verdwijnt het vanzelf na een tijdje. 

Vaginaal orgasme bij vrouwen, vrouwelijke ejaculatie & meerdere orgasmes?

Het is een fantasie die bij veel mannen wel eens (of meerdere malen) door het hoofd spookt: een vrouw een orgasme bezorgen. Het liefst in meervoud en zo nat mogelijk. Veel vrouwen hebben het idee niet een orgasme te kunnen hebben, of dat het enkel aan de man is om klaar te komen tijdens de seks.

De behandeling van klachten en symptomen bij een vergrote prostaat

Vijftig procent onder mannen van vijftig jaar en meer kan last krijgen van een vergrote prostaat, ofwel prostaathypertrofie. Wat is de prostaat? Deze bevindt zich net onder de blaas, en ligt rondom de urinebuis en ziet eruit als een ovaal object. De rol van deze rakker is om vocht te produceren wat ervoor zorgt zodanig zaadcellen langer actief en in leven kunnen blijven na een zaadlozing. Met opgerekte prostaat ontwikkelt nieuw soort celweefsel.

Geen zin in seks? De oplossing voor wanneer jouw vrouw geen zin in seks heeft

Lig jij niet meer elke avond en ochtend in de henkiepenkie zoals in het begin van jullie relatie? Tijdens het prille begin wilde ze altijd en overal rampetampen. In de auto, de keuken, het trappenhuis, in het vliegtuig, of in de trein, maar die lust is nu ver te zoeken. Als je twee tot drie keer in de week van bil gaat is het al veel. Het seksleven van veel koppels moet tegenwoordig lijden onder onze drukke werk- en sociale schema’s.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het