Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

De ziekte van Peyronie; symptonen, behandeling en genezen

Oorsprong van de ziekte van Peyronie

De ziekte van peyronie is eigenlijk meer een ongemak dan een ziekte. 

Het probleem van Peyronie is geen nieuw probleem. La Peyronie was hofarts ten tijde van de Zonnekoning ( Lodewijk XIV). Denk je dat je de ziekte van Peyronie hebt? Hieronder kijken we naar de symptomen, behandeling en hoe deze kwaal genezen kan worden.

Symptomen van de ziekte van Peyronie

Over de exacte aanleiding van dit gebeuren is weinig bekend. Verschillende doktoren wijzen op een trauma als mogelijke oorzaak, dit is echter nooit aangetoond. Peyronie is een zogenaamde zelflimiterende aandoening. Dit betekent niet je zelf volledige controle hebt over de klachten maar dat de symptomen worden veroorzaakt door een ontsteking in het lichaam. 

Gerelateerd Artikel: Tadalafil (Cialis generiek) 20 mg en 60 mg pillen kopen en bestellen in Nederland

Uiteindelijk zal de ontsteking oplossen en als gevolg een verstijving veroorzaken. Het komt juist door dit fenomeen dat de man last heeft van een kromme penis wanneer deze erect is. De verharding zorgt ervoor dat wanneer je een stijve vormt, deze kan afwijken naar links of rechts etc. 

Nieuwe behandeling tegen de ziekte van Peyronie

Er zijn verschillende behandelingen die kunnen werken tegen dit ongemak. Welke behandeling bij jou het best aan zal slaan hangt af van jouw persoonlijke omstandigheden en in hoeverre je last hebt van de kwaal. Er zijn zelfs oplossingen beschikbaar die de kwaal in meerdere stadia verhelpen. Behandelen kan gebeuren door het nemen van medicatie, een injectie met medicatie in de zwellichamen of een operatie waarbij een chirurg een ingreep doet. 

Een aantal medicijnen hebben geen positieve uitwerking getoond op het oplossen van de Peyronie problemen zoals Vit E (Ephynal) en Para-amino benzoezuur. Beide medicijnen hebben hoogstens een matige uitwerking en geven veel nare bijwerkingen. Een nieuwe behandeling tegen Peyronie lijkt veelbelovend te zijn. 

De ziekte van Peyronie genezen

De nieuwe behandeling is ondere andere ook gebruikt om artritis en tennis ellebogen te genezen. Het gaat hier om extracorporele schockwave lithotrypsie. Van origine is deze shocktherapie uitgevonden om nierstenen te verbrijzelen. De therapie vindt plaats onder verdoving. Op de plaque (de harde zwellichamen) worden schokgolven gericht. 

Gerelateerd Artikel: Levitra 10 mg en 20 mg online kopen en bestellen zonder voorschrift in Nederland

Deze schok therapie zorgt er vooral voor dat de pijn een stuk minder zal worden. De kromheid van de lul verandert hier nauwelijks door. 

Het verbeteren van de kromme lul

De misvorming van het mannelijk lid is natuurlijk een uitermate vervelend bijkomend probleem van deze ziekte. Er zijn tegenwoordig een aantal technieken die dit gedeeltelijk of volledig kunnen oplossen zodat jouw stijve weer de vorm krijgt als voorheen. De meest traditionele ingreep wordt de ‘Nesbitt-plicuratie’. Hier wordt de penis recht getrokken aan precies de tegenovergestelde kant als waar de kromming zich bevindt. Dit is een klassieke aanpak met een enkele, maar vervelende bijwerking, namelijk dat de piemel kleiner zal zijn in erectie. Uiteindelijk zal deze net zolang zijn als de kortste zijde in misvorming. 

Een andere methode is het weghalen van het niet functionerende stukje uit de zwellichamen. Het zieke stuk wordt verplaatst door materiaal elders uit het lichaam. Deze toepassing wordt vooral gebruikt bij zeer extreme vorm van kromstand van de penis, de hoek hiervan is meer dan zestig graden. 

Voor beide behandelingen is geen langdurige opname in het ziekenhuis nodig. Vaak is dagopname voldoende. Houdt wel in gedachten dat het bedrijven van de liefde, inclusief seks, de eerste zes weken na de operatie niet kan. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het