Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Erogene zones: Dit zijn de gevoeligste plekken van het mannelijk lichaam

Wat is de betekenis van erogene zones?

Erogene zones worden ook wel gevoelige plekken genoemd. Dit zijn onderdelen of gebieden op het lichaam van zowel een man als vrouw die bij aanraking lust en zin kunnen aanwakkeren. Per persoon verschillen deze zones, iedereen heeft zo een eigen voorkeur. Voorbeelden van erogene zones zijn de streken rondom de geslachtsdelen maar ook de liezen zijn vaak zeer gevoelig.

Is het zijn ster, of toch niet? De gevoeligste plek van de man

Tijdens het liefdesspel krijgt de hoofdrolspeler van de man vaak alle aandacht, namelijk de trombone. Echter zijn er meer plekken op het mannelijk lichaam die hem in de juiste sferen kunnen brengen om een hete sessie af te trappen. 

Gerelateerd Artikel: Sildenafil 50 mg, 100 mg online bestellen en kopen in Nederland zonder recept

Veel mannen stellen het erg op prijs als een dame het initiatief neemt en even de baas is in de slaapkamer. Vooral als ze hiermee ook nieuwe standjes of moves introduceert. 

Dit zijn de gevoelige plekken van de man

 • Zijn mond, lippen en de tong

Vaak hebben we zo’n haast dat we het de helft van het plezier overslaan. Namelijk, voorspel. Een goede tongzoen sessie kan hier enorm plezierig zijn en zorgen voor een flinke lustopwekking

 • Andere erogene zones rond het gezicht

  De oren bij mannen zijn vaak erg gevoelig. Vind je het zelf fijn als jouw vent je zachtjes kust op en rond je oren? De kans is groot dat hij hier zelf ook van kan genieten. Ga verder dan de oren en kus en streel ook vooral de nek en hals. 

  • Perineum

   Peri-wat?! De perineum oftewel het gebied net achter de balzakken is een supergevoelig plekje. Masseer deze spot met je handen of tong, net voor zijn moment suprême. De kans is groot dat het hoofd van jouw man hierdoor op hol slaat. Je vindt deze plek door je vinger achter de ballen te plaatsen, hier voel je een semi-harde bobbel. Dit is het gebied waar je je focus moet leggen. Vuurwerk gegarandeerd.

   • Zijn dijen, vooral de binnenkant

    Alhoewel het heel verleidelijk is om gelijk voor de hoofdprijs te gaan is het een goed idee om eerst wat aandacht te geven aan de erogene zone rondom zijn fluit. 

    Gerelateerd Artikel: 100mg Kamagra pillen bestellen en kopen zonder apotheek recept

    Je kan een man enorm teasen door eerst aandacht te geven aan de binnenkant van zijn dijen. Kus, streel en lik dit gebied met overgave. Omdat je zo dichtbij de hoofdrolspeler bent zal hij niets anders willen dan dat je hiermee verder gaat. 

    • Ballen

     Deze, vaak harige, testikels laten we te vaak links liggen. Zonde, want voor veel mannen is het heel fijn als je hiermee speelt tijdens bijvoorbeeld het aftrekken of pijpen. Doe dit door ze te strelen, zacht te masseren of te likken. Dit zijn uiteindelijk wel de twee toverballen die het zaad dragen en waar het sperma vandaan komt.

     De erogene zones van jouw man ontdekken

     Bovenstaande tips zullen je een flink eind op weg helpen om de meest gevoelige plekken van jouw mannelijke partner te ontdekken. Zoals aangegeven is iedereen verschillend. Het is daarom belangrijk om te experimenteren en aan te voelen wat hij lekker vindt. Let goed op zijn lichaamstaal en je zult vanzelf merken welke moves de grootste turn-on zijn voor jouw lover.      We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

     Ik snap het