Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Hoe je voor een erectie kunt trainen: Kegel oefeningen voor de man

Zijn er Kegel oefeningen voor mannen?

Je kunt door middel van penis scholing jouw erectie trainen. Er zijn mannen die kegel oefeningen toepassen voordat ze kiezen voor het gebruik van pilletjes zoals Viagra of Kamagra. Veel vrouwen doen kegel oefeningen om de bekkenbodem spieren te trainen. Kegel opgaves zorgen er voor dat de seksspier getraind wordt, hierdoor zal ze langer aan een vrijpartij mee kunnen doen voordat het zeer gaat doen en kan ze door middel van de bekkenbodem spieren jouw willy extra genot geven.

Erectie trainen: gewichtheffen voor jouw krachtpatser

Voor mannen is er precies zo’n zelfde soort spier, deze wordt de pc spier genoemd. Dit is dezelfde spier die je gebruikt om je plas op te houden, wanneer je aan het plassen bent en de straal stopt. indien je nog niet van het bestaan van deze spier afwist, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open! Een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Om te voelen waar de spier zit kan je even proberen om je pik als het ware af te knijpen, net zoals je zou doen om de urinestroom te pauzeren. leg je hand nu tussen je balzak en anus, de spieren die hier nu actief zijn, dat is de pc spier. Heb je wel eens je stijve penis op een neer bewogen? daarvoor heb je ook je pc spier gebruikt. 

De sleutel tot een sterker willy: kegeloefeningen

Als je al eens in een sportschool geweest bent, weet je dat het eerste bezoek je minder makkelijk afging dan toen je een ‘regular’ werd in de gym. Kegeloefeningen zullen de eerste keer wat onwennig aanvoelen maar geef het tijd en je zult ervoor beloond worden. Het trainen van de pc spier kan je zien als en push-up voor je lief. 

Verschillende penis oefeningen, train jouw gereedschap

Struggle jij wel eens met het hard krijgen of behouden van een stijve? Kegeloefeningen kunnen helpen. Verschillende pluspunten zijn een krachtigere stijve, een intensievere ejaculatie, langer uithoudingsvermogen en spuitende, forse orgasmes. Weest niet ban. Dus, makkelijke oefeningen die je thuis kunt doen:

Gerelateerd Artikel: Tadalafil (Cialis generiek) 20 mg en 60 mg pillen kopen en bestellen in Nederland

De reguliere Kegel

  • Kort: span de pc spier aan voor 1 seconde
  • Lang: span de pc spier aan en handhaaf voor een halve minuut
  • Langer en harder: span de pc spier extra hard aan en houdt dit vast voor dertig seconden
  • De tegenovergestelde kegel
  • Bij deze exercities doe je net alsof je urine uit je penis laat lopen, of duwt
  • Kort: duw voor 1 seconde
  • Lang: duw en behoudt dit 30 seconden
  • Langer en harder: duw en houdt dit een halve minuut extra vast 

Wanneer je dit goed onder de knie hebt kun je combinaties gaan maken om de spier sterker en slimmer te maken. Je kunt dan bijvoorbeeld de volgende combinatie proberen:

Korte reguliere Kegel, korte omgekeerde kegel, korte reguliere kegel, korte omgekeerde kegel. naarmate je hier beter in wordt kan je het weer lastiger maken door meer af te wisselen en het langer vol te houden. Voilá! Er is geen magische truc. 

Begin vandaag met oefenen. Je kunt dit doen terwijl je in de file staat op de A27 richting Utrecht, in de rij bij de Jumbo, terwijl je de eredivisie update bekijkt, of vanachter je bureau!We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het