Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Hoog libido, laag libido. Over vrouwen en seksualiteit (op leeftijd)

Een vrouw en haar seksualiteit

Hoe jong of oud je ook bent, je zult niet altijd zin voor tien hebben. Is het alweer even geleden dat jij in doggy style of met gespreide benen samen met je man bezig was. Dit kan aan je leeftijd liggen. Heus, soms kan zin gemaakt worden, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Je warme bed ligt als een wolk, je bent moe na een lange dag, je wilt het liefst nog even je serie afkijken en morgen moet je weer vroeg uit de veren.

Dus, op welke leeftijd heeft een vrouw het hoogste libido? 

Nou, als dertiger heb je geen excuus. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen rond hun 32e levensjaar hun hoogste libido hebben. En dus de meeste zin om te konijnen met hun vent. Een vrouw in deze leeftijd heeft zo’n hoog libido dankzij de levensfase waarin ze zich bevindt. We voelen ons sexy als 32er. De meerderheid van de vrouwen vindt zichzelf het knapst op haar 30e. 

Gerelateerd Artikel: Viagra voor vrouwen kopen: Lovegra 100 mg online zonder recept bestellen

We zorgen goed voor onszelf, weten wat ons lichaam nodig heeft en staan regelmatig te zweten in een barre-class, spinning les of zumba marathon. Ook dankzij onze emotionele staat is het libido bij de vrouw optimaal. We hebben nu vaak een sterke band met familie, geen heftige vriendinnen ruzies meer en vaak een stabiele relatie. Uiterst goede omstandigheden om te genieten van het rampetampen.

Komt een Laag libido bij vrouwen enkel voor boven de zestig? Boost jouw libido!

Het libido van de vrouw ligt tussen de 30 en 40 het hoogst. Na deze jaren fanatiek te zijn geweest, ebt het langzaam weg. Hoe komt dit? Dankzij de productie van testosteron en oestrogeen dat afneemt. Nader jij de veertig en wil je graag nog actie? Wacht niet te lang, voor een gelukkig seksleven. 

Ok, dus als vrouwen een laag libido kunnen hebben, hoe zit het met mannen?

De betekenis van libido duidt op het feit hoeveel ‘zin’ je hebt. Dit kan dus verschillen naarmate je ouder wordt. Kom je er als vrouw achter, hellup, mijn man heeft een lagere seksdrive dan ik! Jij duikt het liefst drie keer per week de koffer in, hij is tevreden met 1 sessie per 2 weken. Dat komt omdat mannen hebben hun piekjaren rond hun 18e, en rond hun 20e beleven. Ze gaan het liefst vaak, vaker en vaakst van bil. 

Gerelateerd Artikel: Kamagra Oral Jelly 100mg bestellen en kopen zonder recept met apotheek advies en ervaring

Tijdens het begin van een relatie zitten jullie nog op een roze wolk en doen jullie het als een stel konijnen. Na een poos, bijvoorbeeld wanneer je samen woont, kom je erachter hoe jullie libido’s zich daadwerkelijk tot elkaar verhouden. Strookt dit niet met jouw verwachtingen en wensen? Voel je vooral niet ellendig, er zijn oplossingen.

Skip routine

Wordt vooral geen zeur bij het vragen om seks. Dit is uiterst onaantrekkelijk en gaat er niet voor zorgen dat hij weer zin heeft om jou te nemen. Wanneer de zeldzame vrijpartij zich aandoet, zorg ervoor dat je de ster van de show bent en haal alles eruit wat je in je mars hebt. De kans is groot dat hij onder indruk is en vaker verrast gaat willen worden.

Vrouw met laag libido? Probeer eens een ander anticonceptiemiddel

Als je als vrouw aan de pil bent, zul je rond je eisprong minder zin hebben dan reguliere vrouwen. Normaal gezien heb je als vrouw rond deze tijd het meeste zin, omdat je dan het meest vruchtbaar bent. Logisch eigenlijk. Welke anticonceptie kan dan wel het seksleven bevorderen? De koperen spiraal. Nul hormonen die je lichaam binnenkomen. Steeds meer vrouwen stappen over op deze vorm. Waarom niet? Het is het proberen waard!We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het