Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Vaginaal orgasme bij vrouwen, vrouwelijke ejaculatie & meerdere orgasmes?

Haar hoogtepunt: Orgasme bij een vrouw

Het is een fantasie die bij veel mannen wel eens (of meerdere malen) door het hoofd spookt: een vrouw een orgasme bezorgen. Het liefst in meervoud en zo nat mogelijk. Veel vrouwen hebben het idee niet een orgasme te kunnen hebben, of dat het enkel aan de man is om klaar te komen tijdens de seks. Maar het is wel degelijk mogelijk voor elke vrouw om een (of meerdere) orgasme(s) te hebben tijdens een lustige vrijpartij.

Wat is een orgasme en hoe kan ik er meer van hebben?

Stel de vraag aan elke vrouw die al eens een orgasme heeft gehad, en je zult verschillende antwoorden ontvangen. Wat echter overeen zal komen is dat ze stuk voor stuk zullen beamen dat dit het beste gevoel is dat je kunt meemaken. Vrouwelijke orgasmes zorgen ervoor dat verschillende spieren rond de vagina ritmisch samentrekken. Tijdens het vrouwelijke hoogtepunt neemt de concentratie van het hormoon oxytocine toe. Dit goedje zorgt ervoor dat je je heerlijk ontspannen voelt na de vrijpartij. 

Gerelateerd Artikel: Viagra voor vrouwen kopen: Lovegra 100 mg online zonder recept bestellen

Opmerkelijk genoeg tonen MRI scans aan dat tijdens het klaarkomen, de prefrontale cortex niet actief is. Dit stuk van ons brein is het rationele stuk, dat ervoor zorgt dat we alles goed beredeneren. We raken dus letterlijk even ons gezonde verstand kwijt wanneer we ejaculeren!

Vrouwelijke ejaculatie, feit of fabel?

Vrouwelijke ejaculatie, ook wel het spuitorgasme of de fontein genoemd. Alhoewel sommige zweren dat dit voor maar een klein deel van de vrouwen is weggelegd, heeft onderzoek aangetoond dat het vrouwelijke ejaculatievocht uit de para-urethrale klieren komt. Dit zijn de prostaatklieren die zich in het sponzige gebied bevinden rondom de urinebuis. Deze klieren maken het vrouwelijke ‘liefdessap’ aan. Iedere vrouw is dus vanaf geboorte gezegend met de gave om een spuitorgasme te hebben. Het is iets wat vrouwen kunnen oefenen. Een fonteintje is lekkerder, langer en intensiever dan gewone orgasmes. Vier tips hiervoor zijn:

  • Niet inhouden, maar juist wat extra doordrukken als het orakel op de deur klopt. Deze extra druk zorgt ervoor dat de ejaculatie gestimuleerd wordt.
  • Probeer vaker standjes waarbij de g spot gestimuleerd wordt. Grotere kans op een g spot orgasme en een spuitorgasme is bijvoorbeeld doggy style.
  • Combineer het stimuleren van de clitoris, bijvoorbeeld door te strelen met druk op de g spot. Ontspan je hierbij en houd je vooral niet in.
  • De laatste en beste tip is laat je gaan! Veel dames zijn angstig dat wanneer ze zich laten gaan, ze in bed plassen, over hun partner heen. Ten onrechte! Dit is juist vaak het vrouwelijke liefdessap dat meekomt met het orgasme. Wees dus niet gespannen en niet bang om de controle even te laten gaan. Terughoudendheid zal nooit zorgen voor een spuitorgasme.

De code die we allemaal willen kraken: bezorg haar meerdere orgasmes

Het gevoel dat optreedt verschilt per vrouw. De ene vrouw zal dit bijvoorbeeld diep in haar buik voelen, of een tinteling door het hele lichaam. Enkele dames voelen samentrekkingen in de baarmoeder, de clitoris die opzwelt en aantrekt of een gevoel aan de voorkant van de anus. Mannen lopen graag te koop met het verhaal dat ze hun vrouw of vriendin meerdere keren hebben laten komen. Dit lijkt een hele prestatie voor de man. Maar wees niet verbaasd wanneer je leest dat het aandeel van de vrouw hierin net zo groot is. Als een vrouw meerdere keren wilt klaarkomen, zal ze een actieve rol moeten aannemen in de vrijpartij. Dit vergroot de opwinding, en zorgt ervoor dat ze sneller zal klaarkomen wanneer de clitoris gestimuleerd wordt. Schroom niet om hierbij ook wat sekstools zoals een vibrator te gebruiken!We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het