Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Veel gestelde vragen

Waarvoor zou ik door deze website mijn gegevens te verstrekken (voor erectieapotheek24.com)?

Een voordeel van een preregistratie is voor snel aanvullen van items die u nodig heeft, er op de startpagina gebruik kan worden gemaakt van de aanvraag van een herhalingsrecept; dit is overigens vrijblijvend en niet verplicht.

Waarom zou ik me registreren?

Door uw inschrijving, kunt u uw volledige orderlijst, drugsgebruik, eventuele overgevoeligheid reacties, maatregelen uit specifieke voorzorg te bekijken en de lijsten helemaal af te drukken.

Moet mijn herhaalrecept zijn om gebruik te maken van de vooraf gestelde inschrijving?

Nee; de supplement dienen echter wel te zijn gevalideerd en bestaan of aanwezig zijn (geen zijnde een verlopen status).

Hoe registreer ik mij?

Klik op 'Aanmelding vandaag' op de website link en begin met de vastlegging zoals is aangegeven om het verdere invullen te starten en de registratie te starten. Vul de specifieke velden in zoals deze op uw website staan vermeld.

Is de code voor het aanmelden met speciale tekens en hoofdletters gevoelig?

Ja de codes zijn hoofdletter gevoelig en zijn eveneens gebonden aan een standaard vergrendeling regel van een acht tal tekens te zijn om aan de beveiliging te voldoen.

Waarom moet ik persoonlijke en eerbiedige gegevens verstrekken om als het nodig is gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden?

Om redenen voor de veiligheid vragen we u om eigen data te verwerken om zodoende uw eigen info te kunnen af te stemmen voor supplementen systeem voor de borging van uw veiligheid. U kunt er zeker van zijn dat geen van de gegevens op andere dan eerder afgesproken en bevestigde locaties zal worden opgeslagen zoals de eerder aangegeven webserver binnen ons domein dus deze zal uitdrukkelijk niet worden verkocht aan externe bedrijven of anderen.

Kan ik een groepsrekening registreren voor mijn hele kring bekenden?

Ja; u kunt hiermee maximaal tot aan de mogelijke tien profielen voor verwerking toe voegen. Maak eenvoudig weg het eerste abonnement en tik op de tab op "personages toevoegen" op de relatiepagina.

Bewaren jullie mijn persoonlijke gegevens?

Erectieapotheek24.com bewerkt en verwerkt geen persoonlijke inlichtingen op op de andere servers dan deze die binnen ons domein liggen.

Wat gebeurt er als mijn data niet kan worden gevalideerd met de verstrekkingen?

Zorg er voor dat de verstrekte mededelingen die u heeft doorgevoerd juist en volledig zijn. Ter kennis geving: de toegepaste feitelijkheden moeten onderling overeen komen met het geen wij eerder in ons systeem hebben staan. Als u niet meer woonachtig bent of andere mutaties hebben plaats gevonden, kunt u ons bellen om gegevens en inconsistenties bij te werken. Als u afwijkingen blijft hebben, belt u ons gerust even op om te helpen.

Wie moet ik polsen ten aanzien van problemen die er zijn bij aanmelding?

Om echtheid te controleren verzoeken we u om ons per telefoon of met gesproken woorden te benaderen.

Wanneer ik me probeer te identificeren, krijg ik het bericht 'Mijn systeem is niet aangesloten'. Wat betekent dat voor de opvolging?

Het systeem voor het verbruik was niet goed werkend tijdens de verwerking. Meestal kan deze afwijking optreden na de gebruikelijke kantooruren of als er een stroomstoring heeft plaats gevonden. Neem de eerstvolgende dag contact op met ons om dit te bespreken, zodat we er zeker van weten dat deze afwijking is opgelost en afgehandeld. Gebruik de tussentijdse en de bijgevoegde bestelbon die is bijgeleverd bij de laatste verzending.

Waarom is een controlevraag van belang?

Als u het bestelling adres verkeerd heeft aangegeven en ingevoerd, kan uzelf niet die de bevestiging ontvangen. Een volledige bewerking heeft niet plaats gevonden zonder het antwoord op uw beveiligingsvraag juist en volledig te beantwoorden. Binnen een bepaalde periode, maar maximaal 355 seconden ontvangt u een bevestiging van de juiste indiening. Zo niet, registreer u opnieuw en controleer nogmaals of het adres dat u opgeeft correct is.

Als de beveiliging vragen die ik zie staan niet leuk of handig zijn om toe te passen?

De vragen die te kiezen zijn geminimaliseerd om het u als klant gemakkelijker te maken om te bevestigen welke wijze het meest toepasselijk is. De keuze die u heeft dient u vervolgens te bevestigen bij uw klantgegevens. U hoeft het antwoord op de gestelde vraag in de nabijheid niet meer te weten.

Kan ik een andere apotheek vestiging selecteren bij aanvraag naderhand?

U kunt alleen de plek selecteren waar eventuele supplementen aanwezig zijn. Deze service wordt alleen aan patiënten binnen onze winkel aangeboden. Het staat geen der eventuele registraties van derden toe (bijvoorbeeld derden). We willen graag alles overdragen binnen onze databases.

Ik heb een rekening geregistreerd maar kan me mijn login niet herinneren. Kan ik een aangepaste start aan maken?

Ja, maar kan dezelfde gebruikersnaam niet gebruiken, omdat deze is gemaakt. Als u hierbij mogelijk de gebruiker naam wilt behouden, gebruikt u de "Gebruiker naam / verwachting woord vergeten" van de start pagina. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem gepland dan contact op direct met de apotheek voor assistentie.

Wat indien de gedigitaliseerde post keuze verkeerd heb ingevoerd voor de basis registratie?

Vul de eerste pagina gewoon opnieuw in als u dit mogelijk acht. Wees hierbij dan gerust: als iemand de bevestigingsopdracht verkrijgt bij de initiele registratie, moet hij het beveiligde antwoord dat u hebt verstrekt invoeren zoals u deze bij het eventuele moeilijk te raden vraag heeft aangegeven. 

Uw persoonlijke registratie-informatie

Wat gebeurt er als ik uitgesloten ben van mijn vaste klantengegevens?

Voor extra beveiligde maatregelen worden er bij een foute keuze na de 5 niet juist toegepaste inlog pogingen alles vervolgens 29 minuten vergrendeld. We bevelen u aan en raden het aan de functie Wacht woord / gebruikers naam vergeten te gebruiken voordat u de zover bent. Als uw basis is vergrendeld, werkt de link voor het opnieuw instellen van het herkenningswoord niet.

Hoe kan ik mijn gedigitaliseerde postverwerking of wachtwoord bij werken?

Verwijs en selecteer de "Informatie bewerken" op het  Mijn account, neem "Herkenningswoord keuze / melding bij werken" en werk vaste klantgegevens zoals het adres bij aan bij de gegevens zoals vermeld aan het einde van de pagina of uw update uw herkenning woord in het midden van de website.

Kan ik mijn gegevens aanpassen en laten wijzigen indien nodig of omstandigheden zich ertoe lenen?

Om veiligheid redenaties slaan we geen persoonlijke data op de website op. Als u uw feiten wilt bij werken, kunt u ons rechtstreeks vorderen.

Hoe pas ik mijn herinneringen aan?

Kies op 'Details bewerken' op het tabblad 'Mijn account', kies 'Herkenning woord bij werken / meldingen' en update uw meldingen onder aan de pagina.

Hoe muteer ik vervallen bestelde zaken die ik niet meer gebruik weg?

Vanwege de manier waarop uw basisinformatie worden verzonden, zijn we niet in staat om onjuistheden weg te halen / verbergen. Als u contact met opneemt met ons, kan dit handmatig worden gemuteerd waardoor deze niet in uw overzicht voorkomen.

Waarom bevat mijn reminder de supplementen die ik besteld heb niet?

Standaard worden de naam van de aanwezige en middel niet vermeld. Het is ter discretie van de verstrekker om deze optie aan te bieden. Als we u hebben aangemeld, heeft u de mogelijkheid om de functie voor supplementen te bestellen en/of te activeren op het tabblad Instellingen. Let op: we geven aanwezige namen verkort preventief weer om geheim houding van onze klanten te beschermen.

Kan ik een bestaande aanwezige toevoegen aan mijn bestelling profiel?

Natuurlijk! U kunt maximaal 10 aanwezigen toevoegen. Klik op het tabblad Mijn account op 'Familie toevoegen' en vul de velden in.

Hoeveel identiteiten kunnen aan elkaar worden gekoppeld alvorens het een puinhoop wordt voor de verwerking?

Maximaal 10 aanwezigen, huisdieren of andere worden toegelaten. Dit kan in de verkorte keuze opsomming worden vermeld met relaties.

Hoe kan ik mijn verzekering update bij blijven werken?

We slaan geen gegevens op de website op. Als u verzekeringsgegevens wilt bij werken, kunt u ons onmiddellijk benaderen.

Kan ik een belastingoverzicht krijgen van mijn bestelorders?

We bieden deze functie niet via de browser pagina aan. Bel derhalve ons direct.

Kan ik profielen van mijn hoofdgegevens afvoeren?

Ja; klik op voorpagina op tandwiel afbeelding rechts het profiel dat u wilt weghalen. Selecteer "Profilering verwijderen" en bevestig vervolgens het verzoek.

Algemene reguliere maar lastige vragen

Waarom is mijn datum van tot leven komen nodig om standaard invullen te gebruiken?

Om te verifiëren dat de aanvraag die wordt ingediend, een mens en geen automatisme proces.

Waar kan ik uw geheimhouding protocollen en verwerking van het beleid vinden?

Ons beleid staat onderaan onze internetpagina vermeld.

Hoe veilig is de verwerking van mijn waarde gegevens?

We nemen de beveiliging zeer serieus. U kunt erop vertrouwen dat informatie die wordt veilig op onze ICT systemen bewaard. Bovendien wordt onze website gehost op uitgezochte servers.

Hoe kan ik formules van een andere leverancier naar u overbrengen of een nieuwe aanvragen?

Tik op 'Recepten doorsturen' of ‘Nieuwe recepten' op het tabblad Mijn apotheek type de aanpassingen in en alles wordt geregeld. Stuur verzoek via het formulier.

Met wie neem ik contact op als ik technische noden ondervind?

Als u moeilijkheden ondervindt met het internet, neem met ons contact op met de details over uw probleem. Ons team zal contacteren met de juiste partijen om ervoor te zorgen dat informeren worden beantwoord.

Welke details moet ik aanleveren als ik vast zit in de programma’s die draaien of andere lasten ondervind?

Als u een gebruiker in de logging bent, vermeldt u gebruikersnaam die aan het account is gekoppeld, evenals een detaillistische beschrijving van hinder.Bij een geen gebruik making, geeft u dan een feitenrelaas.

Waar kan ik de winkeluren en reactie-uren vinden?

Onze tijd voor het open gaan en spoedige en snelle reactie zijn inzichtelijk via de contacten pagina onder aan.

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het