Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wat is een normale penis lengte: de gemiddelde penislengte van een man

De gemiddelde penislengte van een man

Het is de illusie van elke man, hoe groter mijn gereedschap, hoe hoger mijn status en hoe beter mijn prestaties in bed zullen zijn. Maar is dit wel zo? Een analyse getoond in het 'journal of sex research' is hier wat verder op ingedoken. Hier kwamen ze erachter dat bij 2770 mannen die ze hebben onderzocht, het onderscheid in hoe lang hij was bij relatief korte en relatief grote piemels en erecte staat veel korter was. Dit betekent dus dat de penis zich automatisch compenseert voor een wat kleiner geschapen exemplaar zodra hij gaat presteren. Dus ben jij wat minder gifted, geen zorgen! Wanneer jouw willy zich opmaakt voor een groot optreden zal hij dus opmaken voor wat hij in relaxte staat niet heeft.

De kleinste penis ter wereld, staat dit gelijk aan de kleinste mannen?

In 2014 heeft onderzoek aangetoond dat donkere mannen de grootste inhoud in hun broek hebben. Heren uit Congo, in centraal-afrika, hebben gemiddeld een lengte van 17,9 centimeter in stijve staat. Het wereldwijde gemiddelde ligt rond de veertien centimeter. De latino’s staan met hun penis op nummer twee met een gemiddelde van net onder de 16 centimeter. 

Gerelateerd Artikel: Vardenafil 20 mg en 10 mg goedkoop online kopen, bestellen zonder recept

Aziatische mannen komen er wat minder goed vanaf. Vooral mannen uit Zuidoost- Azië stonden niet vooraan wanneer de penismaten uitgedeeld werden. Als je een Nepalees en een Congolees naast elkaar zet is de kans groot dat een Afrikaanse man zijn gereedschap twee keer zo lang zal zijn als de ander. In Nepal ligt het gemiddelde slechts op 9,3 centimeter. 

Wat is een normale, gemiddelde lengte van een penis?

Wereldwijd ligt het gemiddelde op veertien centimeter. Opvallend genoeg scoren de Belgen precies op deze lengte met hun nationaal gemiddelde. Hoe komen de verschillen zo groot tussen de verschillende werelddelen denk je? Onderzoekers geven aan dat dit vooral toeval is, en kunnen er geen concrete aanleiding voor aanwijzen. 

Double Dutch- De gemiddelde penis lengte in Nederland. Hint: Hollanders doen het goed!

Als Nederlanders doen we het goed op de wereldranglijst qua penis lengte. We komen net achter de Brazilianen met een gemiddelde lengte van 15,6 centimeter. Met een wereldwijd gemiddelde lengte van de penis van 14 centimeter, staan wij er dus goed voor.

10 interessante feiten over piemels

  • Mannen hoeven zich niet druk te maken over de maat van hun willy

De meerderheid van de dames geeft aan tevreden te zijn met hoe groot hun partner geschapen is. Bovendien is het zo dat de vulva zich altijd zal aanpassen ten opzichte van de grootte van de penis.

  • De kleinste penis ter wereld gaat naar..

Gerelateerd Artikel: Viagra pillen kopen zonder recept: Bestel online voor betere prijs dan apotheek

Hoewel nu bekend is dat in Nepal gemiddeld de mannen het kleinst zijn 'down under' met 9,3 centimeter is de meest korte piemel ooit vastgelegd slechts 5 centimeter. De eigenaar is onbekend. 

  • De gemiddelde penis wordt tot vijf keer stijf tijdens het slapen

En iedere erectie kan wel bijna een half uur aanhouden.

  • Hoe groter de schoenmaat, hoe groter wat men in de broek aantreft

Voeten en penissen zijn opgemeten in verschillende studies in Amerika, Azië, Europa en Afrika onder mannen tussen de 17 en 91 jaar. Wat blijkt? Er is geen verband gevonden, en dus geen bewijs, dat de grootte van de voeten aan kan geven hoe groot de makker geschapen is. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het