Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wat te doen bij het vinden van bloed bij de zaadlozing of in onderbroek

Help, je hebt bloed in je sperma gevonden, wat nu

Om je gelijk gerust te stellen, je bent niet de enige. Zo’n 15% van mannen heeft wel eens bloed in zijn sperma gevonden. Vaak is dit eenmalig, soms komt het wat vaker voor. Het is een veelgehoorde klacht, maar niet iets om bang voor te zijn. Indien het wat vaker voorkomt, kan het af en toe weer opdoen. Meestal ‘groei’ je er overheen en verdwijnt het vanzelf na een tijdje. 

De kleur van mijn sperma lijkt niet normaal

Normaal gezien heeft sperma een wit, beige achtige kleur. Bij een normale zaadlozing zal je negen van de tien keer geen bloed aantreffen. Een troebel goedje. Wanneer dit gemengd is met bloed zul je dus duidelijk kunnen zien dat het anders van kleur is, namelijk rood. Je kunt ook rood of bruinkleurige slierten aantreffen in het kwakje. 

Gerelateerd Artikel: Vardenafil 20 mg en 10 mg goedkoop online kopen, bestellen zonder recept

Het bloedverlies kan gepaard gaan met pijn tijdens het orgasme of een branderig gevoel bij het plassen. Check altijd of het bloed na het klaarkomen niet van je bedpartner afkomstig is. Het kan zijn dat ze aan het menstrueren is, wat bloed zal achterlaten op jouw penis. Een tip om dit te checken is een test te doen in de wastafel, die vaak geheel wit is. 

Bloed uit de plasbuis van de man

Sperma bestaat uit twee delen: zaadcellen en vocht. Zaadcellen worden vanuit de ballen naar de prostaat gebracht. Deze produceert vloeistof en voegt dit toe aan de zaadcellen, wat samen sperma maakt. Onderweg is het mogelijk dat bloed zich mengt het sperma. Bloed uit de plasbuis kan meerdere oorzaken hebben. Aanleidingen kunnen een contagie aan de prostaat, een besmetting van de blaas of aan de bijbal zijn. Het kan ook zo zijn dat een bloedvaatje is beschadigt, dit gaat vaak uit zichzelf weer weg. Bij een contagie aan de zaadblaas heeft men meestal ook last met branderigheid tijdens plassen, het doet zeer als je ejaculeert en bloedsporen in je plas. 

Ik vind bloeddruppels in mijn onderbroek, wat nu?

Man, wat doet dit bloed in mijn onderbroek? Maar komen deze bloedsporen niet voor samen met andere bezwaren? Dan verdwijnt het meestal vanzelf. Blijf vrijen zoals je voorheen deed, en laat je niet afschrikken. Na een aantal keer klaarkomen zal dit waarschijnlijk over zijn. Heb je wel andere klachten zoals hierboven beschreven? Dan adviseren we om naar de huisarts te gaan. Deze kan een gepaste behandeling geven waardoor de klachten binnen een paar weken over zijn. 

Onderzoek door de huisarts

Jouw huisarts zal verschillende vragen stellen in verband met de klachten. Hij zal de ballen bekijken en aanvoelen of deze in orde lijken. Ook zal hij de liezen en de penis voelen. Indien nodig zal hij tevens een inwendige inspectie doen. 

Gerelateerd Artikel: Cialis 5 mg, 10 mg en 20 mg online bestellen en kopen zonder recept

Hierbij wilt hij de prostaat voelen, dit doet hij door een vinger in de anus te stoppen. Dit is niet pijnlijk, wel ongemakkelijk.

Zelf onderzoek doen

  • Check altijd van tevoren of het vanzelf overgaat. 
  • Komt het bloed wellicht door de maandelijkse periode van jouw partner. Blenden voor beter zaad

Wil je een stapje verder gaan? Smaak en kwaliteit van sperma kan veranderen door wat je kaant. Dit wil je natuurlijk eten, of eh, weten. Zachte, zoete, fruitige smaken zijn een pluim voor betere inleg. Denk bijvoorbeeld aan mango, kiwi en papaya. Probeer eens een superspermasmoothie voor een culinair, gezond, hoogstandje. Combineer mango, ananas, banaan, komkommer, gember en honing in de keukenmachine. Klinkt lekker, en proberen kan geen kwaad! Zet je favo slow-song ondertussen aan om extra in de stemming te komen.We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het