Goedkope erectiele
medicijnen
Alleen hoogwaardige
producten!
Beste
prijzen
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wat te doen bij pijn in de baarmoeder of buikpijn na de seks en een orgasme

Buikpijn na het klaarkomen

Er zijn weinig dingen die aangenamer zijn dan de liefde bedrijven met je partner en samen tot een hoogtepunt komen. Jullie bevinden je in de zevend hemel na een intense intieme sessie. Maar wat nou als een van jullie niet kan nagenieten? Over de minder zonnige kant van wippen, zoals een aantal 'droge' maanden, reppen we liever niet. Het kan voorkomen, vooral bij vrouwen, dat er hevige buikpijn opdoet na een orgasme. Na ieder orgasme voelt het alsof je maag binnenstebuiten keert. Het gaat om een heftige, drukkende last.Zeg jij vaker au doen oeh?

Pijn na een orgasme

Zowel bij ‘soloseks’ als bij het vrijen met een bedpartner kan dit nare verschijnsel zich voordoen. Alhoewel het vaker bij de vrouw voorkomt, kan pijn ook optreden bij de man waardoor de daad een stuk minder plezierig wordt. 

Pijn na het klaarkomen: luister naar je lichaam

Irritatie, ongemak en zeer zijn allemaal indicaties vanuit het lichaam dat er iets niet goed is. Luister dus goed naar je lichaam. Gaat het hier om een wond, een bacterie of wellicht een infectie, en waar zit het leed? 

Gerelateerd Artikel: Viagra voor vrouwen kopen: Lovegra 100 mg online zonder recept bestellen

Heb je wellicht andere symptomen? Bij vrouwen komt het bijvoorbeeld regelmatig voor dat ze last hebben van een blaasontsteking. Dit kan je opmerken door branderigheid tijdens het plassen en vaak kleine hoeveelheden moeten plassen. Wanneer dit niet op tijd behandelt wordt kan dit ook last geven in de onderrug, de blaas en liezen.

Pijn in de baarmoeder na de seks

Wanneer je het geluk hebt om zwanger te zijn is dit geen reden om te stoppen met het bedrijven van de liefde. Sterker nog, veel meiden geven aan juist meer zin te hebben om van bil te gaan tijdens bepaalde periodes in de zwangerschap. De eerste keer seks hebben als je zwanger bent is even angstig, je hebt nu immers een klein mensje dat aan het groeien is in jouw buik. Veel mommies-to-be spreken van een harde buik en baarmoederzeer na de seks die kan doorzetten tot de onderrug en de benen. Bij sommige dames zorgt seks tijdens de zwangerschap voor korte voor weeën. Dit komt doordat wanneer een vrouw klaarkomt, de baarmoeder samentrekt. De pijn geeft even ongemak na de seks, maar is dus niks om je zorgen over te maken.

Hoe kan ik buikpijn na de seks voorkomen?

Heb je ook last van andere symptomen? Laat dit checken door de huisarts. Je hebt wellicht een blaasontsteking die met een antibiotica kuur behandelt kan worden.

Regelmatig sporten om jouw heilige tempel inclusief de spieren rond de vagina gezond en sterk te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten kegeloefeningen die je kunt doen. Deze zijn bedoeld om de bekkenbodemspieren sterker te maken. Google bijvoorbeeld het hondje of de brug.

Dit kan niet alleen steken na een orgasme voorkomen, maar kan op lange termijn de climax intensiever en beter maken!

Train de seksspieren regelmatig

Kegeloefening zijn oorspronkelijk afkomstig uit India en werden in het verleden vooral toegepast om incontinentie te voorkomen. Momenteel benutten veel dames deze oefeningen na het baren van een kind om de bekkens pieren weer op peil te krijgen. Slappe bekkenbodemspieren zorgen voor een hogere kans op pijn tijdens en na de seks. Om maximaal voordeel uit de oefening te halen is het belangrijk dat deze dagelijks gedaan worden. Je kunt hiervoor ook hulpmiddelen zoals kleine balletjes, ‘geisha balletjes’ gebruiken die in de vagina ingebracht worden. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het